Artnog Spray A/damp Nf 30ml Verv.4287116

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Verstuif de spray op de brilglazen en reinig met de speciale microvezel. Wrijf alles goed in en vergeet de nasale kanten van de bril niet. Niet afwrijven. Artnog is éénmaal per dag te gebruiken en blijft werkzaam gedurende meer dan 20 uur.

Samenstelling

De antidampspray heeft een vernieuwde formule zonder siliconen, op basis van 2 unieke ingrediënten: Perfluoralkylethanol en Isopropylethanol.

Indicatie

Artnog is een uniek product dat een efficiënte oplossing biedt tegen het aandampen van brillen. Het kan gebruikt worden op veiligheidsbrillen, gelaatsschermen, spiegels en brilglazen met of zonder ontspiegeling.

Details
CNK4392825
FabrikantenInfinity Pharma
MerkenArtnog