Gluteostop Comp 90 Revogan

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Gluteostop® bevat een enzym dat efficiënt gluten kan afbreken totonschadelijke, verteerbare fragmenten.Het kan een glutenvrij dieet niet vervangen en is niet bedoeld voor debehandeling of preventie van coeliakie, tarweallergie of overgevoeligheidvoor gluten. GluteoStop® is alleen geschikt voor volwassenen.Gluteostop® in dispenser bevat 30.000 eenheden PPI* van het enzymprolyl-oligopeptidase (60mg) per tablet. De dispenser is ideaal voor thuisen onderweg, en zorgt voor een gemakkelijke dosering. Dankzij debeperkte omvang van de tabletten is een inname zelfs mogelijk zonderwater.*PPI staat voor 'Protease Picomole International' en geeft de enzymactiviteitaan.

Gebruik

1 of 2 mini-tabletten juist voor of tijdens het eten

Samenstelling

Prolyl-oligopeptidase 85,7%, vulstof: mikrocristallijne cellulose; vernetcarboxymethylcellulose; antiklontermiddelen: siliciumdioxide,Calciumstearaat.ZONDERSuiker, lactose, fructose, gluten, zoetstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen,dierlijke compoenten, genetisch gemodificeerde organismen.

Indicatie

Ondersteunt de afbraak van gluten bij personen die gluten moeilijk verteren

Contra indicatie

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet teoverschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van eengevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijlworden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren opkamertemperatuur tussen 15° en 25°C op een droge en donkere plaats.

Details
CNK4198768
FabrikantenRevogan