Memovital Filmtabletten 60

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TER ONDERSTEUNING VAN UW GEHEUGEN*

Op elk moment van de dag gebruikt het brein van adolescenten en volwassenen een hele waaier aan gesofisticeerde vaardigheden die we kennen onder de noemer 'cognitieve functies'.

De bloedcirculatie ondersteunen en ons beschermen tegen vrije radicalen zijn belangrijk voor het behoud ervan. Bepaalde planten kunnen bijdragen tot het behoud van de normale cognitieve functies.

  • Ginkgo biloba helpt het geheugen te ondersteunen.
Gebruik

Gebruik

1 tablet per dag, 's ochtends of 's middags.

Samenstelling

Bestanddelen

60 mg gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba L.

24% flavonolglycosiden

6% terpeenlactonen

100 mg gestandaardiseerd extract van Panax ginseng, bevattende 10% ginsenosiden

35 µg selenium

5 mg vitamine E

De troef van Trenker

Memovital bevat een gestandaardiseerd en sterk geconcentreerd extract van Ginkgo biloba en de wortel van Panax ginseng. Het standaardiseringsproces garandeert een constante concentratie aan actieve bestanddelen van deze 2 planten.

Indicatie

Bevordert het geheugen, de aandacht en de concentratie

Contra indicatie

Voorzorgen

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u eerst uw arts raadplegen alvorens een voedingssupplement in te nemen. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.

Details
CNK1444231
FabrikantenTrenker
MerkenTrenker
Breedte68 mm
Lengte110 mm
Diepte43 mm