Peristeen Plus Sondes Rectaal Standaard 10

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De rectale ballonkatheter is verkrijgbaar in twee maten: standaard en small. De gecoate rectale ballonkatheters zijn uitsluitend voor eenmalig gebruik. Gebruik daarom bij elke irrigatie een nieuwe katheter.

De katheter is zo ontworpen dat hij bij het irrigeren in het rectum blijft wanneer de ballon opgeblazen is. Hierdoor hoeft u hem niet zelf op zijn plaats te houden.Door de coating van de katheter is hij gemakkelijk in te brengen. De rectale ballonkatheter is glad en flexibel. Hij heeft een grote vingergreep voor eenvoudig inbrengen en een turquoise inbrengstip om de juiste inbrenglengte aan te geven.De eenvoudig aan te sluiten Peristeen Plus ballonkatheter geeft bij correcte aansluiting een auditieve en tactiele indicatie.

De gebruikte ballonkatheter kan in de originele verpakking met het huisvuil worden weggegooid.

De Peristeen Plus katheter omvat: 10 ballonkatheters

Indicatie

Irrigatie van de darm bij volwassenen.

Details
CNK4362356
FabrikantenColoplast Belgium
MerkenColoplast