Iodosorb Ointment Tube 2x20g 66001297

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in apotheek

Levering binnen Duffel

Afhaalkluisje- Easy Collect 24/7

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Stap 1:Reinig de wond en het omliggende gebied met zacht stromend steriel water of fysiologisch zout. Verwijder overtollig vocht en laat het wondoppervlak enigszins vochtig.

Image of a wound being cleaned with a syringe.Stap 2: Breng IODOSORB-zalf rechtstreeks aan op een droog, niet-klevend gaasje en gebruik voldoende zalf om alle delen van de wond te bedekken.

, sterile non-adherent piece of gauze.Stap 3: Plaats het voorbereide verband op de wond.

Stap 4: Wrijf met een gehandschoende vinger zachtjes over het verband om de zalf eronder te verspreiden tot de vorm van de wond en een dikte van 3 mm.

Image of Iodosorb ointment being lightly smoothed over a wound.Stap 5: Dek af met een geschikt secundair verband, bijv. ALLEVYN Life. Breng zo nodig een drukverband aan.

Gegevens
CNK3291119
FabrikantenSmith & Nephew NV
MerkenSmith & Nephew