Puressentiel Eo Bonenkruid Bergen Bio 5ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in apotheek

Levering binnen Duffel

Afhaalkluisje- Easy Collect 24/7

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De synergie van 15 essentiële oliën met tonische digestieve eigenschappen (tegen het opgeblazen gevoel) om door de massage de ongemakken ter hoogte van de buik of de onderbuik te helpen ontspannen bij kinderen, volwassenen en vrouwen tijdens de menstruatie.

Gebruik

In ruglig, de knieën gebogen, de olie in de hand gieten. Met de hele handpalm, in wijzerzin langzame cirkelbewegingen rond de navel maken. Geleidelijk dieper drukken.Het massageritme van de buik moet overeenkomen met dat van de ademhaling en 3 tot 5 minuten duren.

Samenstelling

100 % natuurlijke bestanddelen Zonder kleurstoffen Zonder bewaarmiddelen Zonder synthetisch parfum Zonder minerale oliën

Gegevens
CNK3373396
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte32 mm
Lengte80 mm
Diepte27 mm