Cent Pur Cent Glov Wifey Set

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in apotheek

Levering binnen Duffel

Afhaalkluisje- Easy Collect 24/7

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

GLOV Wifey Set zal uw verzorgingsroutine naar een hoger niveau tillen! Hij bevat: GLOV On-The-Go om make-up te verwijderen met enkel water, de GLOV Bunny Ears Headband om uw haar uit de weg te houden wanneer u uw gezichtsmasker aanbrengt of make-up verwijdert en een satijnen slaapmasker dat licht blokt om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. Het perfecte setje om aan je wifey te geven dus!

Gebruik

Gebruiksaanwijzing1. Week uw GLOV in water. 2. Gebruik hem direct of met uw favoriete douchegel. Masseer uw lichaam voorzichtig. 3. Spoel uw GLOV af met water en zeep. 4. Laat uw GLOV drogen en hij is weer klaar voor gebruik.

Gegevens
CNK3973534
FabrikantenMykla - Cent Pur Cent
MerkenCent pur Cent