Formoline l 112 Comp 120

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in apotheek

Levering binnen Duffel

Afhaalkluisje- Easy Collect 24/7

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Formoline L112 maakt afvallen makkelijker en leuker. De vetbinder L112 beschermt u tegen de meeste voedingsvetten en ondersteunt u op weg naar uw streefgewicht.

Gebruik

Eenvoudige dosering:

  • gewichtsverlies: 2 x 2 tabl./dag
  • gewichtscontrole: 2 x 1 tabl./dag

innemen op het einde van de maaltijd

Samenstelling

Werkzame stof: specificatie L112 van β-1,4-polymeer van D-glucosamine en N-acetyl-D-glucosamine, pantser van schaaldieren.

Hulpstoffen: ascorbinezuur, wijnsteenzuur, hulpstoffen tablet (plantaardige cellulose, croscarmellose-natrium, plantaardig magnesiumstearaat, povidon, siliciumdioxide).

Indicatie

Vetbinder ter ondersteuning van

  • behandeling van overgewicht
  • gewichtscontrole
  • beperking van de cholesterolopname

voor mensen met een gewicht <75kg

Contra indicatie

Niet aanbevolen aan mensen met een allergie voor schaaldieren of één van de ingrediënten, mensen met ondergewicht (BMI < 18,5 kg/m²), zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mensen met chronische constipatie, darmobstructie, enz. en bij langdurig gebruik van medicijnen die de darmactiviteit verminderen.

Gegevens
CNK4161055
FabrikantenIDPHAR
MerkenI.D. Phar