Avene Body Olie Verzorging 100ml Verv.2357424

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in apotheek

Levering binnen Duffel

Afhaalkluisje- Easy Collect 24/7

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De BODY Verzorgingsolie, met zijn dry touch, is gemakkelijk en aangenaam om te gebuiken op het lichaam, het gezicht en/of het haar op dagelijkse basis. Het voedt en verzacht de gevoelige huid. De zijdezachte textuur met ontspannend parfum trekt snel in en laat een lichte, satijnachtige sluier achter op de huid. Het oleo-kalmerende complex, rijk aan essentiële vetzuren, maakt de huid zacht, gehydrateerd en comfortabel*. Op de natte huid verstuiven voor snel gebruik onder de douche. Na een lichte emulsie, verandert de olie in een lichte melkachtige vloeistof. Spoel en droog de huid af zoals gewoonlijk. Om uw haar te verfraaien, verwarmt u de BODY Verzorgingsolie op in de palm van uw handen en brengt u het vervolgens lichtjes aan op droog haar, met extra aandacht voor de haarpunten. Het haar voelt gevoed, zacht en glanzend aan.

*Voor 98% van de gebruikers. Tevredenheidspercentage na de 1e applicatie, 85 vrouwen met een gevoelige huid, 1 toepassing per dag gedurende 10 dagen.

Gebruik

Breng een paar verstuivingen van de Body Lichaamsolie aan op een licht vochtige huid en masseer het zachtjes in.

Schoonheidstips: • Voor snel gebruik onder de douche: Breng een paar verstuivingen van de Body Lichaamsolie aan op vochtige huid en laat het emulgeren. De Body Lichaamsolie verandert in een lichte melkachtige vloeistof. Spoel en droog de huid af zoals gewoonlijk.

• Om het haar te verfraaien: Verwarm de Body Lichaamsolie in de palm van uw handen en breng het aan op droog haar, door het lichtjes door de lengten de strijken en vervolgens te focussen op de punten. Het haar voelt gevoed, zacht en glanzend aan.

Samenstelling

PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. HYDROGENATED DIDECENE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL (BUTYROSPERMUM PARKII OIL). COCONUT ALKANES. SQUALANE. FRAGRANCE (PARFUM). PEG-40 SORBITAN PEROLEATE. AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAMELINA SATIVA SEED OIL. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE. TOCOPHERYL ACETATE

Indicatie

De Verzorgingsolie uit het Body gamma is er voor alle gevoelige huidtypes.

Gegevens
CNK3544848
FabrikantenPierre Fabre
MerkenAvene
Breedte46 mm
Lengte136 mm
Diepte46 mm
Hoeveelheid verpakking1