Alecto Digitale Thermometer Grijs

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje- Easy Collect 24/7

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Koortsthermometer met grote duidelijke LCD-cijfers die gemakkelijk af te lezen zijn. En door de responstijd van 10 seconden weet je binnen korte tijd de temperatuur en dus of er sprake is van verhoging of koorts.

Ook handig: de thermometer onthoudt de laatste temperatuur in zijn geheugen. Dat is fijn op het moment dat u het koortsverloop in de gaten wilt houden.

Onze technici hebben de BC-19BW aan uitgebreide tests onderworpen. De temperatuur die je afleest heeft nooit een grotere afwijking dan 0,1 graad Celsius.

Met flexibele tip.

Details
CNK4351763
FabrikantenInfinity Pharma, Infinity Pharma
MerkenAlecto