Sensodyne Multicare Tandenborstel

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in apotheek

Levering binnen Duffel

Afhaalkluisje- Easy Collect 24/7

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sensodyne Multicare tandenborstel is speciaal ontworpen voor mensen me gevoelige tanden. Zijdezachte borstelharen. Speciaal ontworpen om voorzichtig tanden en tandvlees te reinigen. De koepelvormige borstelkop is ontwikkeld om zich aan te passen aan gevoelige plekken op de tanden en het tandvlees, om te zorgen voor een volledige reiniging. De kleine borstelkop reinigt zels moeilijk bereikbare plekken in de mond. Het is aangeraden elke 3 maanden tandenborstels te vervangen. Voor een dagelijkse verzorging van gevoelige tanden adviseren wij om Sensodyne tandpasta twee keer per dag te gebruiken.

Gebruik

Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking.Poets 2x per dag en niet vaker dan 3x, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit. Het is aangeraden elke 3 maanden tandenborstels te vervangen.

Indicatie

Sensodyne Multicare tandenborstel: Speciaal ontworpen voor mensen me gevoelige tanden Speciaal ontworpen om voorzichtig tanden en tandvlees te reinigen De koepelvormige borstelkop is ontwikkeld om zich aan te passen aan gevoelige plekken op de tanden en het tandvlees, om te zorgen voor een volledige reiniging De kleine borstelkop reinigt zels moeilijk bereikbare plekken in de mond

Gegevens
CNK3510047
FabrikantenHaleon
MerkenSensodyne
Breedte45 mm
Lengte229 mm
Diepte43 mm